PopArt Portreti
 
Iz medija
 
Lifestyle TV!, OTV

Reportaža za Lifestyle TV! sa Borisom Kosmačem.
U goste nam je doveo zvijezdu serije "Dolina sunca", Mariju Omaljev, kojoj smo napravili portret u Warhol stilu.

 
Elle Dekor
"Tim dizajnera je svojim pop art radovima postigao veliki uspjeh u Francuskoj, pa ih dizajner Oliver Marčetić u suradnji s partnericom Perom Šoštarić nudi i na hrvatskom tržištu.

Vaše omiljene fotografije pretvorit će u zanimljive portrete u raznim stilovima od Warhola, modern popa, retro stila, stripa do pop ikona ili kolor akcenta, a možete ih naručiti putem web-stranice."
Članak - Elle
 
e-Hrvatska, HRT2
Prilog preporuke božićnih poklona
u emisiji e-Hrvatska na HRT2.
 
Jutarnji list

"Kako najbolje stvari uvijek proizađu iz spontanih situacija i odluka dokaz je dizajner Oliver Marčetić iz Zaprešića koji je, pričajući s kolegama iz Pariza, jednog sasvim običnog dana došao na ideju izrade pop-art portreta.

Ideja je bila probitno namijenjena samo za Francusku gdje je sve vezano uz pop-art apsolutni hit. No, s vremenom smo posao počeli širiti na još neke europske zemlje..."

Članak - Jutarnji list
 
Mama&Beba
Članak - Elle

"Osim što su dječji portreti lijepi i popularni, njhova izrada može biti i zabavna", kaže dizajner Oliver Marčetić, koji je s kolegama iz Pariza pokrenuo svoju ideu PopArt Portreta, prvotno samo za Francusku, gdje je to postao apsolutni hit.

S vremenom je svoju ideju, u suradnji s dugogodišnjom partnericom Petrom Šoštarić, odlučio ponuditi i u Hrvatskoj kao "originalnu poklon-ideju pristupačnu svakome".

Oliver i Petra mogu vaše dijete pretvoriti u warholovsko umjetničko djelo ili cijelu obitelj u "retro obitelj", i to u samo tjedan dana. Dovoljno je samo poslati svoje fotografije poštom ili e-poštom te izabrati svoj omiljeni pop-art stil, a sve nakon toga postaje - umjetnost.

na vrh