PopArt Portreti
 
WARHOL
Warhol-primjer

Pošaljite nam svoju fotografiju, fotografiju Vašeg prijatelja, prijateljice, obitelji ili kućnog ljubimca, pa čak i omiljenog predmeta (npr. omiljene knjige, figurice i sl.) i pretvorit ćemo Vašu fotografiju u umjetničko djelo po uzoru na djela velikog Andyja Warhola. Warhol je sam, prepoznajući važnost slike u potrošačkom društvu, počeo slikati predmete iz svakodnevnog života (čuvena konzerva Campbell's juhe) sa željom da umjetnost ponudi kao masovni proizvod. Čovjek koji se divio plastici, kiču i šarenilu, oko sebe je skupljao poznate i slavne, te mnoge od njih i portretirao (poznati portret Marylin Monroe). S njegovim djelima rodio se Pop art!

Naruci!
 
Warhol-primjer 1 Warhol-primjer 2 Warhol-primjer 3
 
MODERN POP
Modern Pop-primjer

Ovaj stil pretvara vas u pop zvijezdu nove generacije! Pop ikone ostavile su nam u naslijeđe nevjerojatne mogućnosti igre bojama i umjetnošću, tako da danas možemo nastaviti ono što su oni počeli prije nekoliko desetaka godina.

Modern pop je jedan sasvim novi način izrade portreta! On će izvuči na površinu boje za koje niste ni slutili da postoje na Vašoj fotografiji!

Naruci!
 
Modern Pop-primjer 1 Modern Pop-primjer 2 Modern Pop-primjer 3
 
RETRO
Retro-primjer

Volite retro stil? Oduševljavate se modom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća? Redovito sate i sate provodite na buvljacima u potrazi za modnim detaljima iz tog vremena? Ako ste se prepoznali u ovih par rečenica, ovo je stil za Vas!


Sve što morate učiniti je poslati fotografiju po želji i ubrzo nakon toga moći ćete se diviti jedinstvenom umjetničkom djelu u vašem omiljenom retro stilu!

Naruci!
 
Retro-primjer 1 Retro-primjer 2 Retro-primjer 3
 
STRIP
Strip-primjer

Mnogi smo kao djeca provodili sate i sate uz svoje omiljene stripove, skrivali ih iza školskih udžbenika da nas ne uhvate roditelji kako čitamo strip umjesto da učimo. Sada imate priliku postati dijelom stripa!

Vi, Vaši prijatelji, ljubimci ili vaš omiljeni plišani medo možete u tren oka postati strip junaci!

Pošaljite fotografiju po želji i kroz nekoliko dana dobit ćete Vaš osobni strip portret koji Vas sa zida sobe može uvijek podsjećati na omiljenu literaturu iz djetinjstva!

Naruci!
 
Strip-primjer 1 Strip-primjer 2 Strip-primjer 3
 
POP IKONE
Pop Ikone-primjer

Želite li ukrasiti svoj životni ili radni prostor, a ne znate kako? Ako su Vaša velika ljubav film ili glazba, a ne volite obične postere, mi imamo rješenje za vas!

U formatu koji Vam odgovara na Vašem zidu može osvanuti slavna 'Merlinka' ili netko drugi od ikona pop kulture!

Naruci!
 
Pop Ikone-primjer 1 Pop Ikone-primjer 2 Pop Ikone-primjer 3
 
KOLOR AKCENT
Kolor Akcent-primjer

Ovaj izvanredan stil pruža Vam mogućnost da bilo koju fotografiju pretvorite u prekrasnu crno-bijelu sa jednim ili više detalja istaknutih bojom!

Na vama je samo da pošaljete fotografiju, te izaberete detalje koje biste željeli istaknuti. Također birate i boju. Ona može slijediti boju koja se nalazi na originalnoj fotografiji ili možete izabrati neku novu, ludu boju po Vašoj želji!

Naruci!
 
Kolor Akcent-primjer 1 Kolor Akcent-primjer 2 Kolor Akcent-primjer 3
 
COOL TEKST
Cool Tekst-primjer

Izaberite omiljeni font i omiljenu boju, pošaljite ih na našu adresu i dok kažete 'keks' imat ćete najoriginalniji poklon za Vas ili Vaše najdraže!

Može to biti Vaše ime, ime nekog od Vaših najdražih, ili pak ime kućnog ljubimca.
Poklon koji će razveseliti svakoga!

Naruci!
 
Cool Tekst-primjer 1 Cool Tekst-primjer 2 Cool Tekst-primjer 3
 
SILUETE
Siluete-primjer

Jednostavan ali efektan stil oduševit će svakoga!

Pošaljite fotografiju i odaberite omiljenu boju i kroz nekoliko dana na vašu adresu stići će portret spreman da ukrasi bilo koji zid!

Naruci!
 
Siluete-primjer 1 Siluete-primjer 2 Siluete-primjer 3
na vrh